Контакти и Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Топ въпроси

 • След като направиш своята поръчка, ние я изпращаме към ресторанта и той веднага започва да я приготвя.

  Нашите партньори правят всичко възможно, за да доставят храната ти колкото може по-бързо. Понякога ресторантите обработват огромен брой поръчки или шофьорите попадат в задръстване, поради тежък трафик - за съжаление това може да забави поръчката ти.

  Ако чакаш повече от очакваното време за доставка, можеш да свържеш с нас и ние ще проверим каква е причината.

 • Ако имаш код за отстъпка, можеш да се възползваш от него след като избереш ресторант и добавиш продукти към поръчката си. При финализиране на поръчката ще видиш празно поле, където трябва да поставиш кода. Ако той е валиден, отстъпката веднага ще се изчисли в поръчката ти. В поръчката може да се използва само един ваучер

  Ако ваучерът ти не работи, свържи се с нас, за да проверим каква е причината.

 • foodpanda предлага много отстъпки в различни ресторанти. Ако искаш да видиш всичките, погледни на: Ресторанти с отстъпки

Поръчване

 • Лесно е като 1, 2, 3...

  1. Кажи ни къде си: Напиши локацията си, за да ти покажем кои ресторанти доставят до теб.
  2. Избери каквото пожелаеш: Избери ресторант и добави продукти в поръчката си. Можеш да търсиш по име на ресторант и типове кухня.
  3. Финализирай: Напиши точния си адрес, избери метод на плащане и остави телефонния си номер. Винаги проверявай дали записваш номера си правилно, защото ако е необходимо уточняване относно поръчката, се нуждаем от него, за да се свържем с теб.

  Сега се облегни, отпусни се и си почивай, а ние ще доставим храната до входната ти врата.

 • Обади ни се възможно по-бързо, за да уведомим ресторанта преди да е започнал да обработва поръчката ти.

  Ако се отнася до възстановяване на плащане, което си направил онлайн, моля, свържи се с foodpanda, а не с ресторанта.

 • Не е задължително да се регистрираш. Можеш да направиш поръчката си без да създаваш свой профил в сайта. При финализиране на поръчката имаш опция да се регистрираш.

 • Времето за доставка е различно при всеки ресторант. То зависи от броя на поръчките, които ресторантът трябва да обработи и от разстоянието между твоя адрес и този на ресторанта.

  Можеш да видиш очакваното време на доставка в основната информация за всеки ресторант. След като поръчаш, ще ти изпратим SMS с по-точно очаквано време за доставка.

 • Цената на доставката, също като времето за доставка, е зададена от ресторанта и зависи от него. Обикновено ресторантите, които са по-близо до теб, имат по-ниска цена на доставка. Ако доставчикът трябва да измине по-голямо разстояние, доставката би могла да бъде малко повече. Има и много ресторанти, които предлагат безплатна доставка. Лесно можеш да провериш цените за доставка на всеки ресторант, докато разглеждаш на страницата.

 • Всички наши ресторанти приемат плащане в брой при доставка. Можеш да провериш в основната информация на всеки ресторант дали приема и онлайн плащане.

  Плащане в брой при доставка

  Избери “Плащане в брой” при финализиране на поръчката и плати на доставчикът, когато я получиш.

  Онлайн Плащане

  Избери “Онлайн плащане” при финализиране на поръчката. След като натиснеш “Поръчай”, сайтът ни ще те препрати на друга страница, където да следваш инструкциите и да въведеш данните на картата си. Когато онлайн плащането е потвърдено, поръчката ти ще бъде предадена на ресторанта.

 • Онлайн поръчването във foodpanda ти осигурява наколко предимства:

  1. Открития: Ние предлагаме огромен избор от ресторанти и имаме менютата им онлайн, събрани на едно място, а ти може да разгледаш всяко едно от тях. Всеки ден можеш да откриваш нови ресторанти и нови вкусове.
  2. Не бързай: Имаш време да разгледаш и да избереш какво ще хапваш днес, вместо да слушаш по телефона как някой ти чете менюто продукт по продукт.
  3. Знаеш какво получаваш: Помагаме ти да направиш правилния избор като ти предоставяме оценки и мнения за рестораните от други клиенти.
  4. Удобен начин за плащане: Ако поръчаш във foodpanda не си ограничен да заплатиш само в брой. Можеш лесно и сигурно да платиш и онлайн.
  5. Можеш да видиш детайли на предните си поръчки и лесно да поръчаш отново.

Как работи

 • foodpanda е платформа за поръчване на храна онлайн и сайт, който свързва потребителите си с огромен брой ресторанти. Клиенти могат да разглеждат между стотици менюта и да поръчат с доставка или взимане от място на най-добрите цени.

  Във foodpanda ние вярваме, че поръчването на храна онлайн трябва да бъде лесно и без напрежение.С няколко клика можеш да поръчаш от огромното разнообразие на различни типове кухня онлайн. foodpanda ти осугурява менюта на ресторанти и мнения на клиенти за повече от 200 ресторанти в 7 градове.

 • Ако искаш да видиш всички ресторанти, просто отиди на: Списък с ресторанти . Напиши локацията си и виж кои ресторанти доставят до теб.

 • foodpanda работи от 10ч. до 22ч. от понеделник до неделя.

 • Зоните за доставка на всеки ресторант са различни и foodpanda не може да повлияе на това. Ако напишеш адреса си още в началната страница, можеш да видиш всички ресторанти, които доставят до теб.

Моят профил

 • Вече си създал профил, но не помниш паролата си? Кликни на “Влез в профила си / Регистрирай се” в горната част на страницата. Кликни върху “Забравена парола?”. Попълни и-мейл адреса си и ще ти изпратим линк за възстановяване на паролата.

 • Не си длъжен да създаваш профил, но е много удобно.

  Със сигурност има няколко предимства на регистрацията:

  1. Адресът ти за доставка ще бъде запаметен и няма да се налага всеки път да попълваш отново и отново локацията си.
  2. Можеш да виждаш предишните си поръчки.
  3. Можеш бързо да правиш поръчките си отново.

  Има много други предимства… регистрирай се и им се наслади!

 • Кликни върху “Влез в профила си / Регистрирай се” в горната част на страницата.

  Попълни информацията в “Създай своя профил във foodpanda” и кликни бутона “Регистрирай се”. Можеш да създадеш профила си и при финализиране на поръчка. Адресът за доставка и детайлите по поръчката ще бъдат запаметени в твоя профил.

Свържи се с отдел “Обслужване на клиенти”


| Пиши ни и-мейл
0700 35 0 36 | Проблем или въпрос? Обади ни се

Вие сте собственик на ресторант?

 • Искате ли да се включите във foodpanda?
  Вече сте наш партньор и имате въпроси относно нашите услуги?
Винаги можете да изпратите и-мейл до
[email protected]

Вие сте медия?

 • Искате ли да пишете за foodpanda?
  Имате нужда от снимки, лого или интервю?
Можете да ни пишете на:
[email protected]